Σπάνιες στιγμές που αποτυπώθηκαν σε φωτογραφία. Η Αγία τριάδα βοήθειά μας ! 

Η θρησκευτική γιορτή της Αγίας Τριάδας γιορτάστηκε σε διάφορα εκκλησάκια που υπάρχουν στον δήμο Καλαβρύτων. Μια απ΄ αυτές έλαβε χώρα στο ιστορικό, κτήσεως 1700 μ.Χ, μοναστήρι της Αγίας Τριάδας Λειβαρτζίου. Ο δήμαρχος Καλαβρύτων φυσικά παραβρέθηκε και σε αυτήν, όπως  και σε όσες άλλες πρόλαβε, η οποία όμως είχε κάποιες ιδιαιτερότητες που οδήγησαν σε ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Το υπέροχο φυσικό περιβάλλον με την βρύση και τα σκιερά πλατάνια, το τσιπουράκι, οι ζεστοί άνθρωποι,η παρουσία του κ. Ανδρόπουλου και πάνω απ΄όλα το Άγιο πνεύμα, δημιούργησαν κατάλληλες συνθήκες για στιγμές σαν αυτές που αποτυπώθηκαν από τον φωτογραφικό φακό.

Η πολιτική, δεν μπορεί ακόμα και σε στιγμές σαν αυτές να είναι απούσα γιατί είναι μέρος της ζωής. Αν υπάρχει ένας βασικός αντίπαλος του κ. Λαζουρά στο δημοτικό συμβούλιο, είναι πολλαπλά καταγεγραμμένο ότι πρόκειται για τον   γνωστό και εκ΄ Λειβαρτζίου ορμώμενο κ.  Λεωνίδα Βασιλόπουλο.

Παρ΄όλα αυτά οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια, χάριν όμως του δημοτικού χορού που επιβάλει με αυτό τον τρόπο την επαφή ανάμεσα στους χορευτές. Η απόδοση του πρώτοχορευτή εξαρτάται κατά πολύ από τον τίτλο του τραγουδιού, που στην περιπτωσή μας ήταν ''παίζοντας θα πάμε αντάμα''  αλλά και από την ενεργή και με γνώση του χορού συμμετοχή, του δεύτερου στην σειρά. Είναι κάτι σαν την εξάρτηση που έχει ο οδηγός αγώνων αυτοκινήτου από τις οδηγίες του συνοδηγού, ο οποίος μπορεί να τον κατευθύνει με ασφάλεια ή να τον οδηγήσει σε λάθος εκτίμησεις.

Δημοτικές εκλογές έρχονται και θα δούμε ...πολλά. Η Αγία Τριάδα βοήθειά μας!!!

photos f/b Georgelazouras


Παπαδόπουλος Θεόδωρος

theodoros9

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.