Σε λίγες μέρες σε Κέρτεζη και Βλασία το ''Ένας βλάκας και μισός""

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας της ένωσης των Καλαβρυτινών της Πάτρας ανεβαίνουν και αυτό το καλοκαίρι στα χωριά μας! Έτσι, στις 20 Ιουλίου θα βρίσκονται στην κελαρυστή μας Κέρτεζη και στις 22 Ιουλίου στην πανέμορφη Βλασία μας! Οι Ταξιδευτές μας ευχαριστούν από καρδιάς το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γεώργιο Λαζουρά για την προσφορά της μεταφοράς της ομάδας μας. 
Το ταξίδι της ομάδας συνεχίζεται στις 25 Ιουλίου στο μαγευτικό Αστρά της Δίβρης, ενώ για πρώτη φορά η ομάδα μας θα κάνει στάση φέτος στις 17 Αυγούστου στη μοσχομυριστή Σκοτάνη των Καλαβρύτων.
Η ομάδα μας γιορτάζει τα δέκα χρόνια της με ένα ξεχωριστά αγαπημένο θεατρικό έργο, το "Ένας βλάκας και μισός" του Δημητρίου Ψαθά. 
Οι εμφανίσεις μας ξεκίνησαν φέτος από τις 18 Μαΐου και πρόκειται να ολοκληρωθούν στις 17 Αυγούστου φθάνοντας έτσι τον αριθμό των 40 περίπου παραστάσεων. Όλες οι παραστάσεις των Ταξιδευτών της Πρόζας είναι με ελεύθερη είσοδο!  

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.