Σεβασμό στα μνημεία μας. Λίγο προσοχή που ξεμένουν σκουπίδια!!!

Σε αυτό τον Πλάτανο που βρίσκεται στην Πλατεία Χελμού, οι πρόγονοι των σημερινών εταίρων και φίλων μας, Γερμανοί κατακτητές, την 1η Σεπτέμβρη του 1943 είχαν κρεμάσει τον 21χρονο τότε Κωνσταντίνο Παυλόπουλο, από τα Σουδενά και είχαν υποχρεώσει τους κατοίκους να παρακολουθήσουν την αποτρόπαια πράξη τους.
Αρκετά χρόνια μετά στον χώρο κατασκευάστηκε και υπάρχει μια πέτρινη στήλη και μια επιγραφή για να θυμίζει στον διαβάτη την δολοφονική μανία των ναζί, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κάθε γωνιά της μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων.
Τις φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται ξεχασμένα σκουπίδια για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, ακριβώς δίπλα στο μνημείο, έστειλε στο kalavrytanet καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την αμέλεια των αρμοδίων, ο κ. Γεώργιος Κοσμόπουλος.
Η πόλη των Καλαβρύτων σε γενικές γραμμές είναι καθαρή, με λίγες εξαιρέσεις σε σημεία όπου πολίτες, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, αφήνουν ογκώδη αντικείμενα τα οποία μένουν εκεί αρκετές μέρες. Οι υπάλληλοι ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους, αλλά δεν παύουν να εκτελούν εντολές.

Λίγη προσοχή είναι επιβεβλημένη και τέτοια σημεία πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό, όσο και αν κάποιες ‘’παγκαλαβρυτινές’’ εκδηλώσεις απορροφούν εργαζόμενους και εργατοώρες εκτός και από φέτος και εντός Καλαβρύτων. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.