Σας περιμένουμε και φέτος στο καρναβάλι στη Δάφνη!

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 11:00 όλοι στη Δάφνη!!!

 Η τελευταία Κυριακή των αποκριών φτάνει και όλοι ετοιμαζόμαστε για το καρναβάλι της Δάφνης το οποίο έγινε πλέον θεσμός και το περιμένουν όλοι για να ξεφαντώσουν.

Φέτος το ραντεβού είναι στις 18 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στην πλατεία του χωριού! Υποσχόμαστε πρωτότυπα γκρούπ, κονφετί και σερπατίνες για όλους. Χαρούμενη μουσική, καλό κρασί και νόστιμα σουβλάκια σ' όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Οι προετοιμασίες για τα γκρούπ από τους μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου, του Λυκείου και τους συγχωριανούς φτάνουν προς το τέλος. Ο Δήμος Καλαβρύτων, ο Σύλλογος Δαφναίων Αθήνας-Πειραιά και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Δάφνης έχουν προνοήσει για μια αξέχαστη εμπειρία.

Φέτος όπως και πέρυσι η καινοτομία του καρναβαλιού μας, του Καρναβαλιού της Δάφνης είναι ότι μπορούν να συμμετέχουν και οι επισκέπτες. Οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν είτε αυτοσχεδιάζοντας είτε μετέχοντας σε κάποιο από τα δημιουργούμενα γκρούπ, τα καλλίτερα των οποίων θα βραβευτούν.

Το βράδυ θα ακολουθήσει ο γνωστός αποκριάτικος χορός του ΝΑΟΔ, όπου θα γίνει η βράβευση της καλύτερης μεταμφίεσης!

Ελπίζουμε ο καιρός να βοηθήσει να απολαύσουμε την εκδήλωση.

Σας περιμένουμε όλους!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.