Ρατσισμός με υπογραφές αριστερού συμπλέγματος!!!

Χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων (περίπου1.200.000) αναγκάστηκαν να θέσουν, με νόμιμο τρόπο, τα αυτοκίνητά τους σε ακινησία, γιατί δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στην βαριά φορολόγηση που επέβαλλαν οι παλιοκυβερνήσεις Ν.Δ ΠΑΣΟΚ, οι οποίες έχουν και την βασική ευθύνη για την οικονομική και όχι μόνο κατρακύλα της χώρας. Το αποτέλεσμα για τους ιδιοκτήτες ήταν και να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο αυτό, για την χρήση που το απέκτησαν, και να μηδενιστεί η αξία μεταπώλησης του, αφού κανένας δεν τολμούσε να τα βάλει με την ανοησία των κυβερνήσεων εκείνων, των παλαιοκομματικής αντίληψης.
Κατακριτέες για όλα οι εξουσίες των δεκαετιών που οδήγησαν την χώρα εδώ, αλλά τουλάχιστον δεν είχαν ‘’ρατσιστικά’’ συμπλέγματα εναντίων όσων στερήθηκαν για να αποκτήσουν κάτι, έστω ένα αυτοκίνητο. Για το λόγο αυτό είχαν δεχθεί ότι όταν ένα όχημα βρίσκεται σε ακινησία, άρα είναι ΕΠΊΣΗΜΑ ανενεργό για την χρήση που κατασκευάστηκε, ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Λογικότατη προσέγγιση από ανάλγητους δεξιούς.
Η σύγχρονη όμως Ευρωπαϊκή αριστερή δύναμη που κυβερνά την Ελλάδα ‘’δεν χαρίζει κάστανα’’ στους μεσό- μικρό αστούς, που έκαναν τα κόπρανα τους παξιμάδι για να μεταφέρουν την οικογένειά τους με ένα πιο ασφαλές αυτοκίνητο. 
Βάναυση τιμωρία με σήμα το μαντηλάκι του Κατρούγκαλου ή το ταγεράκι της Παπανάτσιου σε όσους τόλμησαν να ‘’διαφέρουν’’ από τον αδιάφορο και τον ωχαδερφιστή που τα έκανε όλα λίμπα στα χρόνια που πέρασαν.
Συμπλεγματικός Ρατσισμός δεν είναι να εξαιρούνται, ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΩΣ  εισοδήματος και αναγκών, από το επίδομα αλληλεγγύης - κοινωνικό μέρισμα και το επίδομα πετρελαίου όσοι έχουν αυτοκίνητο ή αυτοκίνητα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ;;;;;;;;;;

ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ Δικαιοσύνη για όλους !!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ  ΕΥΘΥΝΗΣ

 ΠΟΛ.1189/2016
Άρθρο 1 - Δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης
γ) Τα φυσικά πρόσωπα που εμπίπτουν στο φόρο πολυτελούς διαβίωσης καθώς και τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα περισσότερα των δύο (2) ή ποσοστά
συνιδιοκτησίας, επί Ε.Ι.Χ. αυτοκινήτων, τα οποία (ποσοστά) αθροιζόμενα αντιστοιχούν σε περισσότερα των δύο (2) αυτοκίνητα, ανεξάρτητα εάν αυτά είναι σε ακινησία... ανεξάρτητα εάν αυτά είναι σε ακινησία... ανεξάρτητα εάν αυτά είναι σε ακινησία.!!!!!!!!

3.Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως


Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.