Πρωτόγνωρη εμπειρία για τους Καλαβρυτινούς μαθητές

Το σχολικό συγκρότημα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαβρύτων «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ» σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου υλοποιεί για το σχολικό έτος 2017-18 πρόγραμμα με τίτλο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ» και θεματική ενότητα για το έτος 2018 ¨Πολιτεία και πολίτης¨. Η συμμετοχή και τα έξοδα συμμετοχής των μαθητών του ΓΕΛ ήταν ιδέα του κ. Ιωάννη Μιχαηλίδη, πατέρα της αείμνηστης Σοφίας Μιχαηλίδη, δωρήτριας της σχολικής μας βιβλιοθήκης. Θα πρέπει να σημειώσουμε το διαρκές ενδιαφέρον και υποστήριξη του κου Μιχαηλίδη προς το σχολικό συγκρότημα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαβρύτων «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ» για το οποίο θέλουμε δημόσια να τον ευχαριστήσουμε. Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υποστήριξη δείχνει και ο κος Πέτρος Σταυριανός, δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου τον οποίο επίσης θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές-τριες των τριών σχολείων μας και περιλαμβάνει σεμινάρια, θεατρικό εργαστήρι και βιωματική προσέγγιση κειμένων που θα ανέβουν το καλοκαίρι στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Όλα τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν στα Καλάβρυτα από εξειδικευμένους θεατρολόγους και θεωρούμε πως θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εκπαιδευτικούς και μαθητές που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια ενός μαθήματος στην τάξη. Επίσης οι συμμετέχοντες μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα το καλοκαίρι να παρακολουθήσουν δωρεάν παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.