Πρωταθλητές ‘’δημοτικοδίαιτοι’’ του δήμου μας.

Από την εποχή που ‘’άνοιξε’’ η διαύγεια, υποχρεωτικά, έρχονται στο φως οι κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές των δήμων με ιδιώτες και επιχειρήσεις για παροχή υπηρεσιών , προμήθειες κ.λ.π, πέραν αυτών που αφορούν εθνικούς ή διεθνείς διαγωνισμούς.
Θα ήταν ενδιαφέρον κάποιος να ασχοληθεί, ψάχνοντας στην διαύγεια, ώστε να γνωρίζει ο πολίτης του δήμου Καλαβρύτων ποιες είναι οι επιχειρήσεις που έχουν λάβει, από τα ταμεία του δήμου,  τα περισσότερα χρήματα τις δύο τελευταίες θητείες για τις υπηρεσίες ή τις προμήθειες  που προσέφεραν. 
Αυτό δεν σημαίνει ότι εκεί θα υπάρχει κάτι μεμπτό, αλλά σίγουρα θα εμφανιστεί ένα σημαντικό κομμάτι τζίρου για τους αποδέκτες και έτσι αιτιολογείται ο όρος ‘’δημοτικοδίαιτες’’.
Για να εμφανιστούν τα αποτελέσματα μιας τέτοιας λίστας δεν χρειάζεται καμιά εξειδικευμένη  έρευνα τύπου Σερλοκ Χόλμς, αρκεί απλά μια εργασία μέσα στην διαύγεια του δήμου Καλαβρύτων για όλο το διάστημα που μπορούν να αναγνωστούν οι πράξεις.
Το ψάξιμο αυτό είναι λίγο  επίπονο, αλλά σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον διότι τα ποσά αυτά φαίνεται να είναι, από λίγες χιλιάδες ευρώ έως πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ανά περίπτωση.
Μια τέτοια λίστα δεν σημαίνει ότι θα περιλαμβάνει κάτι παράνομο, αλλά ειδικά για τις πρώτες - πρώτες επιχειρήσεις, ιδιώτες, συνεργαζόμενους , ειδικές περιπτώσεις κ.λ.π και τα ποσά που έχουν λάβει από τα ταμεία του δήμου, θα μπορούσε ίσως να συνδέεται άμεσα με  φυσικά πρόσωπα και πολιτικές ιδιότητες αυτών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.