Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με τα 297.000 ευρω που δόθηκαν από την Περιφέρεια σε συμπατριώτες μας μέσω ΕΣΠΑ.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και λάθος εντυπώσεων σχετικά με άρθρο που δημοσιεύσαμε την 30η Ιανουαρίου 2018 με τίτλο "κε Κατσιφάρα μήπως πρέπει να μας πείτε αν υπάρχουν και συμπατριώτες μας που "τσέπωσαν" 297.000 ευρώ;", αλλά και παλαιοτέρων δημοσιεύσεων αναφορικά με το ίδιο θέμα, θα θέλαμε να δώσουμε ορισμένες διευκρινήσεις.

Ουδέποτε διατυπώσαμε μομφή, ή τουλάχιστον δεν ήταν στις προθέσεις μας να εκληφθεί έτσι από τους αναγνώστες μας, εναντίον του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα τον οποίο εκτιμούμε βαθύτατα, ότι κακώς έδωσε στους συμπατριώτες μας μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου το συγκεκριμένο ποσό για τις δράσεις που προαναφέρονται στο άρθρο. Όπως άλλωστε μας διαβεβαίωσε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνάντηση που είχαμε μαζί του, έγιναν οι απαιτούμενοι έλεγχοι από την Περιφέρεια και δεν έχουμε κανένα λόγο να τον αμφισβητήσουμε. Αντίθετα τον ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε να μας δώσει τις απαιτούμενες διευκρινήσεις.

Ουδέποτε επίσης αναφέραμε ότι παρανόμως έγιναν οι συγκεκριμένες δράσεις από τους δύο συμπατριώτες μας.

Αυτό το οποίο στηλιτεύσαμε και θεωρούμε ανήθικο, είναι η τακτική να ζητούν κάποιοι την ψήφο των συμπατριωτών μας για να γίνουν μέλη Δ.Σ. Συλλόγων και να εκμεταλλεύονται κατόπιν τη θέση τους αυτή, καθώς και τον ίδιο το Σύλλογο για να βγάζουν χρήματα μέσω ΕΣΠΑ, χρησιμοποιώντας το όνομα του Συλλόγου ως "ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ" για συγκεκριμένες δράσεις. Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μας. Εκτός και αν τα χρήματα αυτά μπήκαν στα ταμεία του Συλλόγου οπότε ας μας το ανακοινώσουν να τους "βγάλουμε το καπέλο".

Όσον αφορά τα σχετικά έγγραφα που βρίσκονται στη διάθεσή μας, θα δουν το φως της δημοσιότητας μαζί με τα ονόματα των εμπλεκομένων "ΟΣΟΝΟΥΠΩ"!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
20 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.