Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αυγούστου 2018 στην Τ.Κ. Δάφνης Δ.Ε. Παίων.

 Και εφέτος σας περιμένουμε όλους και όλες στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Τ.Κ. Δάφνης Δ.Ε. Παίων υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφναίων Αθήνας και Πειραιά και του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών.

Την έναρξη των εκδηλώσεων θα κηρύξει η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων που θα μας ταξιδέψει με τη μαγεία των ερμηνειών της στην κεντρική πλατεία της Δάφνης τη Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00. Θα ακολουθήσει την Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 και ώρα 21:00, το καθιερωμένο πλέον παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων με τραγούδι και χορό για όλους, που εφέτος θα την πλαισιώσει η πολυμελής παραδοσιακή ορχήστρα των συμπατριωτών μας Γεωργίου και Σωτηρίου Κούνα. Το βράδυ της επόμενης ημέρας, Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00, μια πανδαισία χορών και τραγουδιών από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα μας προσφέρει ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών, που σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Καλαβρύτων, πραγματοποιεί το 16ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα με 20 χορευτικά τμήματα, πάνω από 500 χορευτές από όλη την Ελλάδα και αποστολή από το Ισραήλ και τη Ρουμανία.

Την αυλαία του πλούσιου προγράμματος των πολιτιστικών εκδηλώσεων Αυγούστου 2018 θα κλείσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφναίων Αθήνας και Πειραιά με μία ημέρα αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους της περιοχής, όπου το βράδυ της Κυριακής, 19 Αυγούστου 2018 και ώρα 11:00, θα αναλάβει τη ψυχαγωγία τους με κλόουν και διαδραστικά παιχνίδια. Καλή μας διασκέδαση!

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για όλους μας!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
13 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.