Παύλος Σατολιάς: Ο Α.Γ.Σ. Καλαβρύτων αποτελεί πρότυπο λειτουργίας πανελλαδικά

Τα "στόματα" όσων επιχειρούν να εμπλέξουν το Συνεταιρισμό σε μικροκομματικά και μικροπολιτικά παιχνίδια προκειμένου να αποκομίσουν "ίδιον όφελος", κλείνει μια για πάντα το σημερινό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Αγροτικός και Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων και φέρει την υπογραφή του Προέδρου Παύλου Σατολιά.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι, "...η υψηλή τιμή γάλακτος για τον παραγωγό, καθώς και το θετικό κλείσιμο του ισολογισμού όλα τα έτη λειτουργίας του, είναι αποτελέσματα τα οποία προέκυψαν από την απόλυτη εμπιστοσύνη και αποδοχή που περιβάλλεται το πρόσωπο του Γενικού Διευθυντή κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου, του Προέδρου κ. Παύλου Σατολιά και των μελών του Δ.Σ.", ενώ καταλήγει ότι, "Τα αποτελέσματα αυτά επίσης, τα “απολαμβάνει” ολόκληρος ο αγροτικός κόσμος της περιοχής μας και ο Α.Γ.Σ. Καλαβρύτων αποτελεί πρότυπο λειτουργίας πανελλαδικά καθώς είναι γνωστός σε ολόκληρο τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κλάδο της χώρας μας."

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου:

Δελτίο Τύπου

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι, η Γενική Συνέλευση των Μελών αποτελεί το ανώτατο όργανο και ως εκ τούτου είναι υπεύθυνο για τις ενέργειες τόσο του Γενικού Διευθυντή όσο και του Πρόεδρου και των μελών του Δ.Σ.

Η υψηλή τιμή γάλακτος για τον παραγωγό καθώς και το θετικό κλείσιμο του ισολογισμού όλα τα έτη λειτουργίας του, είναι αποτελέσματα τα οποία προέκυψαν από την απόλυτη εμπιστοσύνη και αποδοχή που περιβάλλεται το πρόσωπο του Γενικού Διευθυντή κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου, του Προέδρου κ. Παύλου Σατολιά και των μελών του Δ.Σ.

Τα αποτελέσματα αυτά επίσης, τα “απολαμβάνει” ολόκληρος ο αγροτικός κόσμος της περιοχής μας και ο Α.Γ.Σ. Καλαβρύτων αποτελεί πρότυπο λειτουργίας πανελλαδικά καθώς είναι γνωστός σε ολόκληρο τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κλάδο της χώρας μας.

 

Ο Πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Καλαβρύτων

Παύλος Σατολιάς

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.