Πανελλαδικές εξετάσεις: μια νέα πορεία αρχίζει

Ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών και βοηθός δημάρχου κ. Νίκος Μαγκαφάς με ανακοινωσή του απευθύνεται στους μαθητές που μόλις πέρασαν την δοκιμασία των  Πανελλαδικών εξετάσεων. 

Αναφέρει τα ακόλουθα: 

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Καλαβρύτων που συμμετείχαν σε αυτές και σήμερα έλαβαν την αποτίμηση των προσπαθειών τους, αποτίμηση που μας κάνει αρκετά περήφανους για το εκπαιδευτικό έργο που πραγματοποιείται στον τόπο μας .
Για εκείνους που οι εξετάσεις έφεραν βαθμολογία τέτοια που τους επιτρέπει να εισαχθούν στη σχολή της προτίμησής τους εύχομαι η σημερινή επιτυχία να είναι η αφετηρία για μια διαρκή και γοητευτική εκπαιδευτική πορεία, αφού κάθε προσπάθεια στο πεδίο της γνώσης και της παιδείας είναι ένα «συνεχές», ένας διαρκής και συστηματικός αγώνας. Κυνηγήστε, λοιπόν, με πάθος τα όνειρά σας για ένα νέο κύκλο ζωής και σπουδών. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από νέους σαν και εσάς με μόρφωση, ποιότητα και στόχους, που δεν επαναπαύονται αλλά επιδιώκουν το καλύτερο τόσο ατομικά, όσο και συλλογικά.
Σε όσους πάλι δεν χαμογελούν σήμερα έχω να πω ότι η ζωή , ακόμη και σε δύσκολες περιόδους όπως η σημερινή, δίνει πολλές ευκαιρίες για να επιτύχεις αυτό που αγαπάς. Οπωσδήποτε οι Πανελλαδικές είναι ένα σημαντικό βήμα, αλλά δεν είναι αυτό που θα καθορίσει την όλη πορεία σας. Στο κάτω κάτω η αξία του ανθρώπου φαίνεται από το αν καταφέρει να κάνει λεμονάδα το πικρολέμονο που του δίνει η ζωή.
Καλή τύχη και καλή πορεία σε όλους σας!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.