Πήγαν πλατεία Κατσιφάρας & Λαζουράς.

Στην πλατεία της Κλειτορίας βρέθηκαν χθες μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης και ο δήμαρχος Καλαβρύτων. Στην πλατεία που χρόνια τώρα περιμένει για να αλλάξει όψη.
Το πράγμα δείχνει ότι η ανάπλαση της πλατείας έχει μπει στην τελική ευθεία και πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτό οφείλεται σε ενέργειες τόσο του κ. Λαζουρά, όσο και του κ. Απόστολου Κατσιφάρα, που στην χθεσινή εκδήλωση παρέλαβε τιμητική πλακέτα δια χειρός δημάρχου.
Το ζητούμενο είναι πλέον να πραγματοποιηθούν τα σχέδια και να ολοκληρωθεί η ανάπλαση του κέντρου της Κλειτορίας, που μπορεί σιγά σιγά να αποτελέσει ένα ακόμα πιο εμφανές σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για τους εκδρομείς που θέλουν να επισκεφθούν τα σπήλαια, τις πηγές ,το χιονοδρομικό την αρχαία Ολυμπία κ.α’
Αρκεί αυτό για την ανάπτυξη της περιοχής; είναι αυτό ακριβώς το θέμα που ‘’κρατάει’’ την Κλειτορία κλειδωμένη τουριστικά και όχι μόνο; Μάλλον όχι, αλλά σίγουρα από την άποψη των υποδομών,είναι μια αρχή. 
    Ας ελπίσουμε ότι το σχέδιο της ανάπλασης εκεί  θα εφαρμοστεί χωρίς την προσθήκη αχρείαστων σκαληνών τριγώνων προς όφελος συγκεκριμένων επιχειρήσεων, όπως για παράδειγμα αποτυπώνουν τα σχέδια στην περίπτωση των Καλαβρύτων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.