Πέρασε δύσκολο τεστ με επιτυχία ο οδοντίατρος Κώστας Ζέτος και το νοσοκομείο

Πριν ένα περίπου μήνα ο οδοντίατρος του νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Κωνσταντίνος Ζέτος κλίθηκε να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό τραυματισμού στα χείλη μιας ανήλικης κοπέλας. Ερχόμενος στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει το συμβάν διεπίστωσε ότι το τραυματισμένο κορίτσι συνοδευόταν από γονείς και φίλους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι γιατροί αναφέρουν ότι οι συνοδοί, συνήθως, δημιουργούν διαδικαστικά στην ιατρική λειτουργία προβλήματα, αμφισβητούν τις ικανότητες του γιατρού , την πληρότητα του νοσοκομείου κ. ά
Αυτό όμως που αντιμετώπισε ο κ. Ζέτος ήταν κάτι που δεν συνηθίζεται στην Ελληνική κοινωνία. 
Ο πατέρας της κοπέλας ζήτησε ευγενικά από τον γιατρό ,αν μπορεί, να παρίσταται κατά την διαδικασία που κρίθηκε ότι απαιτείται,της ραφής του τραύματος. Το αίτημα φυσικά έγινε αποδεκτό και ο πατέρας κάθισε στην άκρη του, καθ΄όλη την διάρκεια, χωρίς να παρέμβει καθόλου στην διαδικασία. Έγινε πειθαρχημένος αποδέκτης των συστάσεων του γιατρού για το τι θα πρέπει να ακολουθήσει, θεραπεία κ.λ.π ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που δόθηκαν στο παιδί του και αφού όλα είχαν τελειώσει, τότε και μόνο τότε, αποκάλυψε την ιδιότητά του.

 
Ήταν νευροχειρούργος στο Εδιμβούργο της Σκωτίας.


Ένα αποστομοτικό παράδειγμα συμπεριφοράς για όλους εμάς ο νευροχειρούργος.

Πολλά μπράβο στον κ. Ζέτο, που χωρίς να το γνωρίζει, πέρασε ένα εξαιρετικά δύσκολο τεστ με απόλυτη επιτυχία στον πλήρως ανακαινισμένο, αξιοπρεπή πλέον χώρο του οδοντιατρίου, με σύγχρονα μηχανήματα.

 Ένα μήνα μετά, τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του, δεν ξέχασαν τον θεράποντα ιατρό τους. 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.