Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ: Ο μέτοικος, μας προέκυψε μεσσίας και απελευθερωτής!!!

Την Κυριακή ολοκληρώνεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εκπροσώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Καλαβρύτων .

Ήδη,  έχουν εκλεγεί οι Δημοτικοί σύμβουλοι , καθώς και οι σύμβουλοι και πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων και απομένει η εκλογή του Δημάρχου, ανάμεσα στους Θανάση Παπαδόπουλου και Γιώργο Λαζουρά .

Στο προχθεσινό ευχαριστήριο μήνυμα του ο Λαζουράς εκφράζει την ικανοποίησή του για τους 4.102 ψήφους στον συνδυασμό του, όμως  δεν βρίσκει μια καλή κουβέντα για τους υπόλοιπους 6.430  ψήφους στους άλλους συνδυασμούς .

Θεωρεί τους ψηφοφόρους όλων των συνδυασμών (συμπεριλαμβανομένων και του συνδυασμού του) σαν δέσμιους  των εκλεγμένων και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και τους ζητά μεγαλειωδώς :

“Απελευθερωμένοι, πλέον, από τις προτιμήσεις σας σε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, σας καλώ και σας ζητώ να με στηρίξετε, ως Δήμαρχο,”

Ιδού ο άνθρωπος !!!!....

Ο μέτοικος, μας  προέκυψε μεσσίας και απελευθερωτής !!!

Γιώργο μας, θα σε καταψηφίσουν πρώτοι και καλύτεροι οι δικοί σου.

Γιατί απλά, δεν τους σέβεσαι .

Γιατί κοιτάς την πάρτη σου... Γιώργο μας!!!

 

Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.