Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης πρωθυπουργός που έβγαλε η χώρα!!! Τάδε έφη Λαφαζάνης...

Καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης Πρωθυπουργός που έχει βγάλει ποτέ αυτή η χώρα. Λέει ότι δεν εκπλειστηριάζονται πρώτες κατοικίες κι εδώ σήμερα είχαμε δύο πρώτες κατοικίες ως μοναδικό περιουσιακό στοιχείο, που πήγαν να τις βγάλουν στο σφυρί», τόνισε ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δηλώσεις έξω από συμβολαιογραφείο στην Αθήνα, στην οδό Θεμιστοκλέους, όπου όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ η συμβολαιογράφος «κάτω από την πίεση της κινητοποίησης» ανέστειλε δύο πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας μεταξύ των οποίων και ενός «πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που ενεργοποιείται στο κίνημα υπεράσπισης του λαού ενάντια στην κυβερνητική πολιτική» και «του οποίου η οικία είναι και το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο».

Συνεχίζοντας ο Παν. Λαφαζάνης αφού αναφέρει ότι και σε άλλα συμβολαιογραφεία δεκάδες πρώτες κατοικίες εκπλειστηριάζονται σήμερα, επικρίνει τον πρωθυπουργό για εκδικητικότητα, αναφερόμενος σ΄αυτόν τον δεύτερο πλειστηριασμό.

«Ο Αλέξης Τσίπρας, αποδεικνύεται ως ένας πολιτικά εκδικητικός άνθρωπος. Κι αυτό γιατί σήμερα εκπλειστηριάζεται εδώ, πρώτη κατοικία πρώην μεγάλου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι και φίλος μας και σήμερα βρίσκεται στη ΛΑΕ. Αυτό σημαίνει πολιτική εκδίκηση και πολιτική αιμοβορία. Απαράδεκτο από κάθε άποψη» δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ, προσθέτοντας χάρη στο κίνημα, χάρη στις αντιδράσεις μας, χάρη στην κατακραυγή, αυτοί οι δύο πλειστηριασμοί, όλως τυχαίως, στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο και ιδιαίτερα ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του συντρόφου μας, που έχει δύο παιδιά τα οποία σπουδάζουν, αναβλήθηκε προσωρινά έστω -επιτυχία κι αυτό- διότι κηρύχτηκε άγονος [...] διότι δεν υπήρξε προσφορά από ιδιώτη και δεν ήρθε και η τράπεζα να το εξαγοράσει».

«Αυτό το θεωρούμε επιτυχία. Το καταγράφουμε ως μία μικρή νίκη του κινήματος. Τέτοιες νίκες έχουμε σημειώσει πολλές και σημειώνουμε κάθε εβδομάδα. Κι ελπίζουμε με τις δράσεις μας, με τις αντιδράσεις της κοινωνίας, να μπορέσουμε να ματαιώσουμε πλήρως και οριστικά αυτούς τους άδικους πλειστηριασμούς», τόνισε καταλήγοντας ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 

πηγή: madata.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
18 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.