Ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης: Εύχομαι στους μαθητές και τους γονείς τους να οπλιστούν με δύναμη, κουράγιο και υπομονή.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

Εύχομαι στους μαθητές και τους γονείς τους να οπλιστούν με δύναμη, κουράγιο και υπομονή. Ιδιαίτερα στα παιδιά μας να απολαύσουν το ταξίδι για την κατάκτηση της γνώσης, το οποίο θα τους επιτρέψει να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά και να βρουν το δρόμο τους στη ζωή που ανοίγεται μπροστά τους.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει στη σκιά των πρόσφατων κυβερνητικών ανακοινώσεων για αλλαγές στην Παιδεία. Δυστυχώς, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει αναγάγει το χώρο της εκπαίδευσης σε πεδίο πολιτικών πειραματισμών και αποπροσανατολισμού της κοινωνίας. Χωρίς κανένα σεβασμό στην αγωνία χιλιάδων μαθητών και των γονιών τους συνεχίζει το γκρέμισμα της Δημόσιας Παιδείας. Η ΝΔ θα βάλει τέλος σε αυτή την επικίνδυνη για τον μέλλον της χώρας μας πολιτική στις προσεχείς εθνικές εκλογές, έχοντας στο πλευρό της την πλειοψηφία της κοινωνίας μας που διεκδικεί μια Ελλάδα με αξιοκρατία, και όχι μια Ελλάδα που θα σπρώχνει τη νεολαία της στη μετανάστευση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.