Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας χορεύει στο Δόρα Στράτου

Από τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας, πήραμε το ακόλουθο δελτίο τύπου που αφορά τη συμμετοχή των χορευτικών του Συλλόγου στη συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων που διοργανώνει το Θέατρο «Δόρα Στράτου» με το Τμήμα Αθηνών του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID UNESCO στο κηποθέατρο "Δόρα Στράτου", στο Λόφο Φιλοπάππου, απέναντι από την Ακρόπολη.

 

 

 

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών χορεύει στο Χοροθέατρο "ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ"

--------------------------------------------------------------------

Μεγάλη Τιμή για το Χορευτικό μας αποτελεί η Χορευτική Παράσταση που θα δοθεί την Δευτέρα 25/09/2017 και ώρα 08¨00 μμ στο Χοροθέατρο "ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ" στο Λόφο Φιλοπάππου,στην Αθήνα στα πλαίσια της 16ης Συνάντησης Χορευτικών Συγκροτημάτων "Εμμέλεια 2017".

Θα είμαστε εκεί δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας και παίρνοντας εμπειρίες.

Παρακάτω το κείμενο-πρόσκληση, όπως έχει δημοσιευθεί από τους οργανωτές.

 

Τις Δευτέρες 11 & 25 Σεπτεμβρίου 2017 ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί για 15η χρονιά η Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων που διοργανώνει το Θέατρο «Δόρα Στράτου» με το Τμήμα Αθηνών του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID UNESCO στο κηποθέατρο "Δόρα Στράτου", στο Λόφο Φιλοπάππου, απέναντι από την Ακρόπολη.

 

Είναι ένα φεστιβάλ ανωτέρου επιπέδου για εκλεκτά συγκροτήματα, μέσα στο προπύργιο του ελληνικού χορού εδώ και 64 χρόνια. Θα προηγηθεί τελετή απονομής Διεθνούς Πιστοποίησης UNESCO σε προχωρημένους χορευτές.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.