Ο Παγκαλαβρυτινός Πάτρας στην εορτή εξόδου του Μεσολογγίου

Όπως όπως κάθε χρόνο,έτσι και φέτος, ο ιστορικός ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ,έλαβε μέρος, στις Εορτές Εξόδου Της Ηρωικής Φρουράς Των Ελεύθερων Πολιορκημένων Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Οι φουστανελοφόροι καθώς και όλα τα μέλη του συλλόγου, παρέλασαν στην κατανυκτική λιτανεία, με τις παραδοσιακές τους φορεσιές,στην βραδινή πομπή αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στην Θυσία των Μεσολογγιτών!

Και φέτος όπως κάθε χρόνο η συγκίνηση ήταν μεγάλη, ενώ πήραν μέρος πολλά τμήματα με 7.000 άτομα περίπου και 25 φιλαρμονικές από διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ πλήθος κόσμου παρακολούθησε την πομπή που ξεκίνησε από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, καθώς και την αναπαράσταση της Ανατίναξης του Καψάλη, ενώ παρέστησαν πολλοί επίσημοι, εκπρόσωποι των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού, εκπρόσωποι ξένων κρατών, συλλόγων και φορέων και πολλοί άλλοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.