Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων για αθώωση Αμβροσίου και μαρτυρία υπεράσπισης Λαζουρά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟ.

Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων καταγγέλει τον περιβόητο "Δεσπότη" Καλαβρύτων Αμβρόσιο για την εκφορά λόγου μίσους και φασιστικού πάθους στην πρόσφατη δίκη του.

Ο θιασώτης της "Χρυσής Αυγής", ο ομιλητής στην κηδεία του καταδικασθέντος δολοφόνου Ντερτιλή, ο υβριστής θεσμών και θεσμικών εκπροσώπων, αθωώθηκε από την τυφλή Δικαιοσύνη, όντας "τυφλή" με μια απόφαση πρόκληση στην κοινωνία.

Όχι δεν είναι ένα μεμονομένο περιστατικό. Η περίπτωση του "Δεσπότη" Αμβρόσιου που κυρήσσει συστηματικά τον φασισμό είναι το πρόσωπο του τέρατος έτσι όπως το περιέγραψε ο Μ.Χατζηδάκης σε ανύποπτους καιρούς.

Αλλά και ο Δήμαρχος της Μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων έτρεξε ασθμαίνοντας να γίνει μάρτυρας υπεράσπισης του περιβόητου "Δεσπότη".

Δυστυχώς και εδώ ισχύει το ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο παντός καιρού Δήμαρχος σκέφτηκε το μέλλον του... Η συνέχεια όμως είναι γνωστή.

Η αντίδραση της μέχρι τώρα βουβής Καλαβρυτινής κοινωνίας δεν θα αργήσει να έρθει!

Η άμεση παρέμβαση του Υπουργόυ Δικαιοσύνης για εξέταση της απόφασης, όπως άλλωστε ο νόμος προβλέπει αλλά και η προσφυγή στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν κλείνει την υπόθεση.

Το θέμα θα έχει και συνέχεια. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.