Ο "ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" με καθολική συμμετοχή των μαθητών. ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για την 74η επέτειο από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, ο "Δρόμος Θυσίας" με την συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το ΕΠΑΛ Καλαβρύτων.

Αξίζει να σημειωθεί, η καθολική συμμετοχή των μαθητών και των τριών βαθμίδων εκπαίδευσης των σχολείων της πόλης μας στον αγώνα δρόμου, γεγονός που αξίζει πολλά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά που συμμετείχαν όσο και στους δασκάλους και καθηγητές που ενθάρρυναν την προσπάθειά τους αυτή τιμώντας τους νεκρούς του Ολοκαυτώματος.

Όσον αφορά κάποια "ευτράπελα" που παρατηρήθηκαν κατά τη διαδικασία της απονομής των μεταλλίων και κατά την γνώμη μας βαραίνουν αποκλειστικά τους διοργανωτές, δεν είναι του παρόντος να αναφερθούν τώρα εδώ και θα επανέλθουμε με νεώτερο άρθρο, μόλις τελειώσουν οι εκδηλώσεις της 74ης επετείου του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

 

Β. Αποστολόπουλος

Β. Αποστολόπουλος

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.