Ο Γ. Καλλιμανόπουλος προσέφερε 142.000 ευρώ στο Κ.Ε.Δ.Κ Καλαβρύτων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως ένθερμες ευχαριστίες στον κ. Γρηγόριο Καλλιμανόπουλο, διότι προσφάτως προέβη σε γενναία χρηματοδότηση ύψους 142.000 ευρώ για τη συντήρηση της κεντρικής μονάδας του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων. 
    Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΔΙΚ, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, αποδέχθηκε μετά μεγίστης ευγνωμοσύνης την ευγενική χορηγία τού κ. Καλλιμανοπούλου και έδωσε εντολή στην κατασκευαστική εταιρεία «ΑΝΤΑΙΟΣ – Τεχνικών Κατασκευών Α.Ε.» να προχωρήσει στην υλοποίηση της εγκεκριμένης τεχνικής μελέτης.  
    Ο κ. Γρηγόριος Καλλιμανόπουλος αποδεικνύει για πολλοστή φορά την έμπρακτη αγάπη και συμπαράστασή του τόσο στην επαρχία Καλαβρύτων, της οποίας είναι Μέγας Ευεργέτης, όσο και στην καθ’ ημάς Ιερά Μητρόπολη. 
    Για τους λόγους αυτούς ευχόμεθα όπως ο Πανάγαθος Θεός να του χαρίζει δύναμη, φώτιση και υγεία σε κάθε βήμα τόσο της οικογενειακής όσο και της επαγγελματικής του πορείας. 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
13 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.