Ο γραμματέας του ΠΕΑΚ Κώστας Κακκαβάς στη σύσκεψη στο Επιμελητήριο της Πάτρας παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη

Ανοικτή σύσκεψη παρουσία φορέων της πόλης, πραγματοποιήθηκε χτες, παρουσία του υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη, στο Επιμελητήριο Αχαΐας στην Πάτρα.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκε ο γραμματέας του ΠΕΑΚ Πάτρας, ο συμπατριώτης μας  Κωνσταντίνος Κακκαβάς, ο οποίος μετά το πέρας της επίσκεψής συνομίλησε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ο ο οποίος, όπως ο κ. Κακκαβάς μας είπε, ο Υφυπουργός ήταν θετικός στην πρότασης της Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας για την θεσμική καθιέρωση της λευκής εβδομάδας στα Δημόσια Σχολεία.Αναμένεται βέβαια και η σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Παιδείας. Σύμφωνα με την πρόταση αυτή θα δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές να επισκέπτονται τα Χιονοδρομικά Κέντρα της χώρας.

Κατά τα άλλα άπαντες χτες στη σύσκεψη συμφώνησαν πως οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες, αποτελούν ακόμη μια ευκαιρία για την ανάδειξη της πόλης, με τα οφέλη να είναι σημαντικά και σε αθλητικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.