Ο... "ακούραστος" γιατρός εκπροσώπησε για άλλη μια φορά ΕΠΑΞΙΑ τα Καλάβρυτα

Πολύ αξιόλογη ήταν η Καλαβρυτινή συμμετοχή στο 20ο (επετειακό)   Συνέδριο της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, που πραγματοποιήθηκε 20-22 Απριλίου 2018, στην Έδρα της Ιονίου Ακαδημίας στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός του Νοσοκομείου-ΚΥ Καλαβρύτων Δρ. Ν. Χ. Ραζής εκπροσώπησε για άλλη μια φορά επάξια τα Καλάβρυτα στο Συνέδριο, στο οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε διεθνή συμμετοχή από Αμερική-Ιταλία και Αλβανία.

Φέτος, ήταν αφιερωμένο στα 120 χρόνια (1897-2017) της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, μια επιστημονική Εταιρεία που είναι από τις αρχαιότερες σε όλον τον Ελλαδικό χώρο.

Ο Δρ Ν. Χ. Ραζής, ως προσκεκλημένος Ομιλητής πραγματοποίησε Εισήγηση, αμέσως μετά από την πολύ γνωστή Καρδιοχειρουργό Μαρία Αρώνη, που είναι Επίκουρος Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Cornell της Νέας Υόρκης και Διευθύντρια στο Κέντρο Αναφοράς Καρδιακής Βαλβιδοπάθειας του Ιασώ General Hospital Αθηνών.

Πολλοί επιστήμονες από διάφορα Πανεπιστήμια και Δομές Υγείας και Πρόνοιας της Ελλάδας και του Εξωτερικού, έλαβαν μέρος στις εργασίες του Συνεδρίου που τελούσε υπό την Αιγίδα του Ιονίου Πανεπιστημίου και που αξιολογήθηκε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 21 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Κλείνοντας, αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι το Συνέδριο πλαισιώθηκε από διάφορες και αξιόλογες εκδηλώσεις, όπως το 10ο Σεμινάριο Νοσηλευτικής και κοινωνικό μέρος (μουσική από Τμήμα της Φιλαρμονικής Κέρκυρας).
 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.