Ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε τους μικρούς μαθητές στο Νηπιαγωγείο Κλειτορίας

Σε κλίμα γιορτινό, χαρούμενο και ζεστό -παρά τον έντονα χειμωνιάτικο καιρό- πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου Κλειτορίας την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου το πρωί. Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια ''ζωντάνεψαν'' στη σκηνή μέσα από τους μικρούς μαθητές και στόλισαν το δέντρο λέγοντας το καθένα τη δική του ιστορία!

Μπάλες, γιρλάντες, φωτάκια, καμπανούλες, σφυρίχτρες κι άλλα πολλά παιχνίδια, μας μετέδωσαν τη χαρά των Χριστουγέννων και γέμισαν τη σκηνή με χρώματα!

Συγχαρητήρια στις τρεις ικανότατες Νηπιαγωγούς του σχολείου, κα Μπαρλογιάννη-Λερά Πέπη, κα Κανελλάκη Άννα και κα Πάλλα Βασιλική, όχι μόνο για τη γιορτή, αλλά και για το συνολικό τους έργο.

Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν χριστουγεννιάτικα δωράκια από τον Άγιο Βασίλη εκ μέρους του Συλλόγου και γλυκά για όλους, που προσέφεραν οι γονείς των μαθητών, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ! Καλές γιορτές σε όλους! 

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων Δημ. Σχ. Και Νηπ/γείου Κλειτορίας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.