"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ". 4.917,00 ευρώ για τρόφιμα και είδη υγιεινής, στο Δήμο Καλαβρύτων

4.917,00 ευρώ, τρόφιμα και είδη υγιεινής, στο Δήμο Καλαβρύτων, από τις συναυλίες της Ντόυτσε Βέλλε, στη Γερμανία.

Ο Διευθυντής της πρωτοβουλίας “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”, Ιωάννης Σπανολιός, με την επισυναπτόμενη, από 22 Μαρτίου 2019, επιστολή του, ενημέρωσε το Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά, ότι, από τις τρεις (3) συναυλίες που διοργάνωσε η Ντόυτσε Βέλλε, στη Γερμανία και στις πόλεις Κλοωνία (23-01-2019), Βόννη (24-01-2019) και Βερολίνο (26-01-2019), για την προβολή του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων, συγκέντρωσε το ποσό των 4.917,00 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών ατομικής υγιεινής, που θα προσφερθούν για να καλύψουν τις ανάγκες του Δήμο Καλαβρύτων.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, μόλις έλαβε την επιστολή του κ. Σπανολιού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστούμε, το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”, τον κ. Γιάννη Σπανολιό, τη χορωδία της Ντόυτσε Βέλλε και τη δημοσιογράφο, κ. Ειρήνη Αναστασοπούλου, για τη κοινωνική, αυτή, προσφορά τους στο μαρτυρικό Δήμο μας και κυρίως, γιατί, μέσα από τις συναυλίες της χορωδίας της Ντόυτσε Βέλλε – η πρώτη από τις οποίες, έγινε στα Καλάβρυτα, στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 – που έγιναν, τον Ιανουάριο που μας πέρασε, στην Κολωνία, στη Βόννη και στο Βερολίνο, πρόβαλαν, στο Γερμανικό κοινό, το συγκλονιστικό Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων της 13-12-1943 και συνέβαλαν στην περαιτέρω ανάδειξή του και στην ανάδειξη των μηνυμάτων ειρήνης, καταδίκης του ναζισμού και φιλίας και συναδέλφωσης των λαών, που αυτό εκπέμπει, μέσα στην ίδια τη Γερμανία».                 


ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
12 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.