Μόνο νίκη αύριο για τα Καλάβρυτα για να τελειώσει η υπόθεση απευθείας παραμονής στην Β' κατηγορία

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και για μια ακόμα χρονιά ο Αστέρας Τέμενης είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει η Α.Ε Καλαβρύτων,φέτος, στον δρόμο προς την αποφυγή των μπαράζ υποβιβασμού στην Γ’ κατηγορία. Τα Καλάβρυτα υποδέχονται αύριο την Τέμενη σε έναν αγώνα όπου οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο την νίκη, ενώ για τα Καλάβρυτα, ίσως, να είναι αρκετός και ο βαθμός της ισοπαλίας. Τέσσερις ομάδες παλεύουν στις δυο αγωνιστικές που απομένουν έχοντας τον ίδιο στόχο, την απευθείας παραμονή στην Β κατηγορία. Αυτές είναι :

Τα Καλάβρυτα με 36, που έχουν Τέμενη εντός και Ζήρια εκτός, τα Αργυρά με 34, που έχουν δύσκολο αγώνα με τον πρωτοπόρο Ψαθόπυργο εντός και την Τέμενη εκτός, η Ακράτα με 33, που έχει την Αιγείρα εντός και το Σαλμενίκο εκτός και η Τέμενη επίσης με 33, που έχει τα Καλάβρυτα εκτός και τα Αργυρά εντός.

Αν τα Καλάβρυτα αύριο κερδίσουν ή πάρουν ισοπαλία με σκορ μικρότερο από 3-3, φτάνουν στους 37 βαθμούς και με αυτή τη βαθμολογία έχουν πλεονέκτημα απέναντι και στις τρεις άλλες ομάδες, λόγω αποτελεσμάτων στους μεταξύ τους αγώνες. Συνεπώς, οι άλλοι τρεις, θα πρέπει να συγκεντρώσουν περισσότερους βαθμούς, πράγμα δύσκολο λόγω των διασταυρώσεων. Ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτό τον πονοκέφαλο μοιάζει να είναι η ομάδα των Αργυρών, αλλά επειδή έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο και οι υπολογισμοί με τα κομπιουτεράκια συχνά πάνε περίπατο για διάφορους λόγους !!, απαιτείται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση στον αυριανό αγώνα από την Α.Ε.Καλαβρύτων, ώστε να υπάρξουν τρεις και όχι ένας πόντος, πράγμα απολύτως εφικτό με βάση την δυναμικότητα των δυο ομάδων και τον παράγοντα έδρα.

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ 28/4 ΩΡΑ 18:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.