Μια υπέροχη ευκαιρία για δύο παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο της επιδαύρου

Το ΓΕΛ  και το Γυμνάσιο Καλαβρύτων  στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποίησαν κατά το τρέχον σχολικό έτος 2017-18 «Εκπαιδεύοντας στο Αρχαίο Δράμα» και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών –Επιδαύρου θα υλοποιήσουν το δεύτερο μέρος του, που περιλαμβάνει την πραγματοποίηση  δύο επισκέψεων στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για την παρακολούθηση δύο παραστάσεων.
     Συγκεκριμένα την Παρασκευή, 27-7-2018, για την κωμωδία του Αριστοφάνη   «Θεσμοφοριάζουσες» και την Παρασκευή 3-8-2018 για την τραγωδία του Ευριπίδη «Ορέστης».
    Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι μαθητές και μαθήτριες που υλοποίησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος, καθώς και ένας κηδεμόνας.
    Επειδή έχουμε εξασφαλίσει την έκδοση πενήντα (50) εισιτηρίων για κάθε παράσταση θα θέλαμε όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δύο επισκέψεις να επικοινωνήσουν με το διευθυντή του ΓΕΛ κο Βασίλη Σπανό  στο τηλέφωνο 2692022147 η στο κινητό  6942943322 (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας).
    Τα έξοδα της  μετακίνησης  καλύπτονται από τον κ. Ιωάννη Μιχαηλίδη,  πατέρα της αείμνηστης Σοφίας Μιχαηλίδη, δωρήτριας της σχολικής μας βιβλιοθήκης. που έχει συνδράμει το σχολείο μας παντοιοτρόπως  και τα εισιτήρια είναι χορηγία του Φεστιβάλ  Αθηνών- Επιδαύρου για τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα.
    Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον κ. Ιωάννη Μιχαηλίδη,  γιατί χωρίς τη συνδρομή του δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη μας καθώς και στον κο Πέτρο Σταυριανό, δικηγόρο και Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου που εξασφάλισε τα εισιτήρια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.