Μια εποικοδομητική βόλτα στην Κλειτορία. Εικόνες!!

Υπέροχη μέρα σήμερα το πρωί, Μ. Παρασκευή, με την κεντρική  πλατεία Κλειτορίας, ειδικά μετά την Θεία λειτουργία να είναι κατάμεστη από κόσμο. Ήταν μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε εκεί και να συναντήσουμε φίλους από την περιοχή και το κάναμε. Η κουβέντα πάντα ευχάριστη με γνωστούς από τα παλιά, αλλά και με νέες γνωριμίες. Κοινωνικά,οικονομικά, πολιτικά και φυσικά δημοτικά θέματα δεν μπορούσαν να απουσιάζουν από το άτυπο πάνελ.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος κ. Β. Καρράς, ο πρόεδρος της Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας κ. Ν. Τσάμης,ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Σπήλαίων Λιμνών κ. Σ. Δουκλιάς, ο τοπικός πρόεδρος κ. Δ. Μεντζέλος,ο αντιπρόεδρος των Κλειτόριων Αττικής κ. Χ.Καμπέρος, ο επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ''ΑΝΑΣΑ'' για τον Δήμο Καλαβρύτων κ. Σ. Θεοχάρης, διάφοροι αξιόλογοι φίλοι από την ευρύτερη περιοχή, οι διαχειριστές του kalavrytanet κ.κ Β.Αποστολόπουλος και Θ. Παπαδόπουλος.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.