ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ... Στα βήματα της Νατάσας Παζαΐτη και η Μπέτυ Μπαζιάνα

γράφει ο Β. Αποστολόπουλος

Όλοι θυμόμαστε την υπόθεση της Νατάσας Παζαΐτη, σύζυγο του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, που το 1998 όταν παντρεύτηκε τον κ. Καραμανλή ήταν τελειόφοιτη νηπιαγωγός και μέσα σε τέσσερα χρόνια, το 2002 της απονεμήθηκε διδακτορικό Ιατρικής! 

"Τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου" και με την σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με το ηθικό πλεονέκτημα...

Κάνοντας χρήση του νόμου  4009/11 της Αννας Διαμαντοπούλου η σύζυγος (σύντροφος) του πρωθυπουργού Μπ. Μπαζιάνα, πρώην εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και νυν διοικητική υπάλληλος του ΕΜΠ, εντάχθηκε σε οργανική θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) και σε μόνιμη θέση της Α ́ βαθμίδας, ΠΕ Κατηγορίας, του Τομέα «Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής» της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ. Πολυτεχνείου.

Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης μαζί με άλλες 16 ίδιες εντάξεις σε θέσεις ΕΔΙΠ συναδέλφων της κ. Μπαζιάνα στο ΕΜΠ.

Κατά τα άλλα η αξιοκρατία στην Ελλάδα και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καλά κρατεί...

 

Β. Αποστολόπουλος

Β. Αποστολόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.