Μην πυροβολείτε τον Χαρίλαο!!

Από το 1980 ως σήμερα, 2018, κάθε χρόνο και συνεχώς διογκούμενο από την άποψη των συμμετοχών πραγματοποιείται το πέρασμα του φαραγγιού του Βουραικού. Μετά από τόσα χρόνια δικαιούνται όλοι να μιλάνε για έναν φυσιολατρικό θεσμό τον οποίο έχει δημιουργήσει, συντηρήσει, αναδείξει ένας και μόνο ένας άνθρωπος. Αυτός λέγεται Χαρίλαος Ερμείδης, πάνω στην ‘’τρέλα’’ του οποίου έχει στηθεί ένα γεγονός που δεν είναι και πολύ συχνό στην Ελληνική επικράτεια και γιαυτό θα βρίσκει συνεχώς και μεγαλύτερη αποδοχή και θα προσφέρει μέσω του τουρισμού στην τοπική οικονομία
Οι βοήθειες, κυρίως οι οικονομικές, που δέχεται για ένα τόσο μεγάλης εμβέλειας εγχείρημα είναι μάλλον πενιχρές με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να καταβάλει τιτάνιο αγώνα για ολοκλήρωσή του με τον δυνατό καλύτερο τρόπο, χωρίς ο ίδιος επιχειρηματικά να προσδοκά τίποτα.

Εκατοντάδες videos και φωτογραφίες από το μοναδικής ομορφιάς φαράγγι πλημμύρησαν αυτές τις μέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από μόνα τους δημιούργησαν ένα ασφαλές πλέγμα διαφήμισης και επικοινωνίας του γεγονότος σε ολόκληρη την χώρα, αλλά και γιατί όχι  παγκοσμίως.
Σε τέτοιες περιπτώσεις με συγκέντρωση τόσο μεγάλου αριθμού περιπατητών, άλλοτε δίκαια, άλλοτε άδικα, είναι φυσικό να υπάρξουν μικροπαράπονα που φέτος αφορούσαν κυρίως την επάνοδο στην αφετηρία που είναι τα Καλάβρυτα. Κύριος αποδέκτης των παραπόνων, απόντων των τοπικών ηγετών, ποιος άλλος από τον πανταχού παρόντα Χαρίλαο Ερμείδη.
Ο κ. Ερμείδης έχει δώσει πάρα πολλά σε αυτό το θεσμό, είναι ο συνθέτης και ο πιανίστας. Είναι λοιπόν τουλάχιστον άδικο να εγκαταλείπεται στην τύχη του από όλους όσους έπρεπε να ‘’τρέχουν’’ μαζί του. Πρέπει να τυγχάνει της παροχής όλων όσων απαιτούνται για την διοργάνωση αυτή ώστε το αποτέλεσμα να είναι ολοένα και καλύτερο.
Οι εμπλεκόμενοι δήμοι Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, η Περιφέρεια και όλοι οι επίσημοι φορείς πρέπει να αφήσουν το κρυφτούλι με τον διοργανωτή ορειβατικό Καλαβρύτων και να αναλάβουν πραγματική δράση από σήμερα, ώστε τον Μάιο του  2019 να έχουν ενεργή συμμετοχή με σκοπό να μηδενιστούν τα όποια προβλήματα είναι φυσικό να δημιουργούνται από τον υπερτουρισμό των συγκεκριμένων ημερών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.