Με μια ακόμα γυναικεία παρουσία επιδιώκονται λύσεις προβλημάτων στην Δ.Ε Παίων.

Μετά την εκλεγμένη, στον δήμο Καλαβρύτων και νυν Αντιδήμαρχο Παίων κ. Σ. Πανουτσακοπούλου, μια ακόμα γυναίκα προστίθεται με απόφαση του δημάρχου στην Δ.Ε αυτή προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα των τοπικών αιρετών και των κατοίκων  της περιοχής. Στην σχετική ανακοίνωση δεν αναφέρονται οι λόγοι που επιβάλλουν την επικουρική παρουσία της παραιτηθείσας δημοτικού συμβούλου κ. Χρυσαυγής Παπαδάτου, ούτε ο χρόνος παραμονής της εκεί ως επισκέπτριας ειδικής συμβούλου.
Περαιτέρω σχολιασμός κρίνεται, για την ώρα, πλεονασμός. 

φωτό ιδιοκτησίας facebook από το προφίλ κ. Χρύσας Παπαδάτου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                            

Ανακοινώνεται ότι, η ειδική σύμβουλος του Δήμου Καλαβρύτων, κα Χρύσα Παπαδάτου διατίθεται, προς υποστήριξη και ενίσχυση της Δ.Ε. Παΐων και θα ευρίσκεται για τρεις (3) τουλάχιστον ημέρες την εβδομάδα στη Δάφνη και στις άλλες έξι (6) κοινότητες της Δ.Ε. Παΐων, στα τηλέφωνα 26920-71201 και 6983-615630, όπου μπορούν οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των κοινοτήτων και των λοιπών φορέων, καθώς και οι πολίτες, να απευθύνονται για τυχόν θέματα και προβλήματα, που εμφανίζονται και απαιτούν, άμεση αντιμετώπιση και επίλυση.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
12 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.