ΜΑΝΕΣΙ: Μια όμορφη βραδιά στο χώρο του γηπέδου μας με παράσταση Καραγκιόζη

Ανήμερα της εορτής της Παναγίας, την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 και ώρα 08:30 το βράδυ, στα πλαίσια των καλοκαιρινών μας εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε μια όμορφη και διασκεδαστική παράσταση με τον αγαπημένο και συμπαθή σε όλους Καραγκιόζη να ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Οι θεατές είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν το έργο « Ο Καραγκιόζης Ξιφομάχος » από το Θέατρο Σκιών του Κώστα και Μπάμπη Μακρή, στο οποίο συμμετείχε και ο εγγονός του συγχωριανού μας Μιχάλη Φούρα, ο μικρός Θανάσης Φιλιππάτος. Το έργο χάρισε πλατιά χαμόγελα σε όλους και καταχειροκροτήθηκε.

Η παράσταση δόθηκε στο χώρο των νεοφώτιστων αθλητικών μας εγκαταστάσεων με τη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού Μπούμπουκα και τη συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων Μανεσίου και Κρυονερίου. Κάτοικοι των χωριών μας και της ευρύτερης περιοχής είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν όλοι μαζί και να απολαύσουν μια ευχάριστη βραδιά κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.