Μία η άλλη για Καλάβρυτα και Σκεπαστό.

Η Ζήρια ευτύχησε σε θετικά αποτελέσματα, με διαφορά τεσσάρων τερμάτων, από την διπλή επίσκεψή της στο δημοτικό στάδιο. 

Πρώτα αντιμετώπισε την ομάδα των Καλαβρύτων και επιβλήθηκε με 0-4 και μετά την ομάδα του Σκεπαστού όπου κέρδισε επίσης καθαρά με 1-5.

Στον αγώνα της Κυριακής το Σκεπαστό, ειδικά στο πρώτο μέρος ,αν είχε λιγότερες γκρίνιες εντός αγωνιστικού χώρου, θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στους φιλοξενούμενους, του γνωστού από την θητεία του στην Α.Ε Καλαβρύτων, κ. Νίκου Ψυχογιάννη. Ισοφάρισε γρήγορα το γκολ που δέχθηκε και στην συνέχεια στάθηκε αρκετά καλά αγωνιζόμενο, ΜΟΝΟ, με παιδιά από την περιοχή μας, που είναι και το ζητούμενο.

Η διοίκηση του Σκεπαστού κάνει μια σημαντική προσπάθεια και έχει καταφέρει να αποκλιμακώσει την λογική της μικτής Αχαΐας από την ομάδα της, επίσης έχει αποκλείσει συμπεριφορές που δεν τιμούν την φιλοξενία για, το πνεύμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, διαιτητές και οπαδούς των ομάδων που έρχονται στα Καλάβρυτα.

 Ένα ακόμα δείγμα της υπεύθυνης διαχείρισης που ασκεί, είναι το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της είναι ασφαλισμένοι για αθλητικό ατύχημα. 

Όλα τα παραπάνω έχουν κόστος, είτε βαθμολογικό, είτε οικονομικό, είτε ότι δημιουργεί η σύγκρουση με το άσχημο παρελθόν.

Αλλά έτσι είναι, το σωστό έχει κόστος το οποίο φαίνεται ότι οι άνθρωποι του Σκεπαστού έχουν αναλάβει και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.