ΛΕΧΟΥΡΙ : Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω αμέλειας των υπευθύνων κ. Εισαγγελέα.

Δημοσιεύουμε, ως έχουμε υποχρέωση εξάλλου, το ενυπόγραφο κείμενο - καταγγελία του συμπολίτη μας Δημητρίου Γιαννόπουλου και αυτό  κάνουμε σε κάθε ανάλογη περίπωση, αδιαφορώντας για το αν παρόμοια κείμενα ενοχλούν ή όχι, καθώς πιστεύουμε ότι όλοι, ανεξαρτήτως της θέσης που έχουν στην κοινωνία, πρέπει να έχουν πρόσβαση στον δημόσιο λόγο.

Προσυπογράφω την δημόσια καταγγελία του ιατρού κ. Θεόδωρου Νασιώτη, που αφορά την επικίνδυνη αμέλεια των υπευθύνων, με την οποία εκτέθηκαν σε προφανή κίνδυνο πολίτες και επισκέπτες των Καλαβρύτων αλλά και της Επαρχίας ολόκληρης.
Την προπαραμονή των Χριστουγέννων και αφού είχε προηγηθεί  εκ χιονισμός και στην πλατεία Λεχουρίου, αλλά δεν υπήρξε η φροντίδα για την διασπορά  αλατιού ώστε να αντιμετωπιστεί η παγιοποίηση, δημιουργήθηκαν, λόγω ολισθηρότηταςς, διάφορα μικροατυχήματα αλλά και ένα αρκετά σοβαρό. Μάλιστα θύμα μιας πτώσης ήταν και ο κύριος αρμόδιος για την περιοχή. Το σοβαρό όμως ατύχημα,που έλαβε χώρα έξω από το κεντρικό καφενείο του Λεχουρίου, ήταν αυτό που συνέβη στον Ν. Κ, ο οποίος έχει και προβλήματα υγείας.
Αποτέλεσμα ήταν να κλιθεί ασθενοφόρο στις δέκα το βράδυ, το οποίο μετέφερε τον άτυχο συμπολίτη μας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου  στην Πάτρα, όπου και αντιμετωπίστηκε στο νευροχειρουργικό τμήμα, αφού οι κακώσεις  ήταν στο κεφάλι και σοβαρές. Μετά την νοσηλεία, η εντολή των ιατρών ήταν να παραμείνει πλησίον του νοσοκομείου για τουλάχιστον ένα μήνα ώστε να υπάρχει η δυνατότητα αντιμετώπισης υποτροπών ή παρενεργειών εξ αιτίας του ατυχήματος.
Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον συμπολίτη μας και περαστικά σε όλους μας που ανεχόμαστε και αφήνουμε την διαχείριση των ζωών μας σε αιρετούς που δεν δίνουν την πρέπουσα σημασία ακόμα και για θέματα που κραυγάζουν ως επικίνδυνα. 
Φυσικά η απορία μου και το ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ  είναι: αν πέρα από τους τοπικούς προέδρους του Καλλικρατικού δήμου Καλαβρύτων, πέρα από τους Αντιδημάρχους και τον Δήμαρχο, πέρα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ή ΟΧΙ ;;;
Γιαννόπουλος Θεοδώρου Δημήτριος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
18 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.