Κύριε Παπαϊωάννου..τα σέβη μας !!

Ο εκπαιδευτικός είναι αλλιώς !!! Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου έχει αναλάβει το τιμόνι του μπάσκετ των Καλαβρύτων και έχει όλη την ευθύνη για το σήμερα αλλά κυρίως για το αύριο της αθλητικής δραστηριότητας που λέγεται  μπάσκετ στην  μικρή πόλη των Καλαβρύτων. 
Όποιος έχει την ευθύνη πρέπει να παίρνει και τις αποφάσεις, να του δίνεται πίστωση χρόνου και κατόπιν να κρίνεται για το έργο του. Οι επιλογές του με λάθη και σωστά πρέπει να είναι σεβαστές.
Στο πρώτο επίσημο εντός, φετινό παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ των Καλαβρύτων που είδαμε σήμερα, χαρήκαμε επιτέλους την έννοια του ορθολογισμού και το ζητούμενο του ερασιτεχνικού αθλητισμού που είναι η παροχή ευκαιριών σε νεαρά παιδιά της κάθε κοινότητας. Ούτε ένας ούτε δύο αλλά πέντε πιτσιρικάδες συμμετείχαν στον αγώνα  μπάσκετ που σήμερα έδωσε η τοπική ομάδα.
Γιώργος Πετρόπουλος, Κώστας Χαλμούκης, Παύλος Τριανταφύλλου, Άγγελος Χαλμούκης, Αλέξανδρος Πολυδώρου, ήταν τα παιδιά που εμπιστεύτηκε ο προπονητής να φορέσουν την φανέλα και έδειξαν καθαρά ότι είναι το μέλλον του τοπικού μπάσκετ. Υπήρξαν στιγμές στον σημερινό αγώνα, με αντίπαλο την Ήλιδα, μια ομάδα στα μέτρα της περυσινής και προπέρσινης ομάδας των Καλαβρύτων, που οι μικροί αποτελούσαν τους τέσσερις από του πέντε και τα πήγαν μια χαρά. 
Φυσικά οι μεγαλύτεροι πρέπει να έχουν αντιληφθεί ότι ήρθε η ώρα που με υπομονή θα αποτελέσουν τις κολώνες που θα στηρίξουν το αύριο. 
Ο Παρασκευόπουλος με ηγετικό ρόλο, αρκετά τρίποντα και διψήφιο αριθμό ριμπάουντ, ο Κοτσίρης, ο Ζυγούρας, ο Φράγκος, ο Κοτσίρης, ο ...Τσίλη,  φυσικά ήταν όλοι τους εκεί και πρέπει να είναι, για να οδηγήσουν τους μικρότερους. 
Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους, μικρούς και μεγάλους και τα σέβη μας στον προπονητή Δημήτρη Παπαιωάννου 
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα, η τοπική ομάδα των Καλαβρύτων τον έχασε  με 11 πόντους, αλλά κέρδισε τουλάχιστον πέντε νέους αθλητές. Για να τα βάλλουμε στην ζυγαριά !!


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.