Κων/νος Τσάμης: «Αντιμετωπίζουμε στα ίσια τα αίτια της κρίσης, ανοίγουμε τον δρόμο για τη νέα γενιά»

Ένα σύγχρονο προοδευτικό ρεύμα, ένα δυναμικό Κίνημα Αλλαγής άνοιξε νέο δρόμο στην Ελλάδα και την κοινωνία στις 19 Νοεμβρίου 2017 μετά την καθαρή εντολή που έδωσαν οι πολίτες στον κομματικό σχηματισμό που συγκροτούν τη νέα Κεντροαριστερά (Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι, ΚΙΔΗΣΟ) υπό την πρόεδρο και επικεφαλής του κινήματος Φώφης Γεννηματά.

Το Κίνημα Αλλαγής μέσα από τις εσωκομματικές διαδικασίες και το συνέδριο στις 16 έως τις 18 Μαρτίου διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστή στις πολιτικές εξελίξεις και εκφράζει τη νέα ελπίδα για την πατρίδα και το λαό μας.

Όλοι μαζί σαν μια γροθιά με πολιτικό πρόγραμμα μεγάλων αλλαγών και τομών αλλά και ανθρώπους ικανούς να αντιμετωπίσουν στα «ίσια» τα αίτια της κρίσης ανοίγουμε τον δρόμο για τη νέα γενιά.

Αποφάσισα να συμμετέχω στην νέα αυτή περίοδο δημιουργίας θέτοντας τον εαυτό μου υποψήφιο σύνεδρο του Κινήματος Αλλαγής για τον Δήμο Καλαβρύτων στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της Αχαΐας μετά την διαδικασία στην οποία θα συμμετάσχουν τα εγγεγραμμένα μέλη του κινήματος με τα οποία θα δουλέψουμε και θα τολμήσουμε τις πολιτικές μας θέσεις.

Κατάγομαι από το Κρυονέρι του Δήμου Καλαβρύτων γνωρίζοντας τις φυσικές ομορφιές, τη βαριά ιστορία και τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του τόπου. Ο δρόμος των μεγάλων προκλήσεων και των μεγάλων έργων είναι ένας και απαιτεί αποφάσεις ανάπτυξης και προόδου.

Μετά την αναγέννηση της παράταξης, αποτυπώνουμε τις ιδέες και χαράζουμε τη νέα πορεία της χώρας η οποία χρειάζεται ανάσα ελευθερίας από την θηλιά που έβαλε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖA/ΑΝΕΛ.

Έχουμε τις δυνάμεις για να προχωρήσουμε μπροστά. Με αξιοπρέπεια, δουλειά και προοδευτικές αλλαγές!

 

Κωνσταντίνος Τσάμης

Υποψήφιος Σύνεδρος Δήμου Καλαβρύτων - Κίνημα Αλλαγής

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.