Κρυονέρι Καλαβρύτων: "Γιορτή Καρυδιού 2017" Τα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ εδέσματα έκλεψαν την παράσταση!!! (ΦΩΤΟ)

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Κρυονεριτών "Η Αγία Παρασκευή", οργανώσε σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 την καθιερωμένη Γιορτή Καρυδιού.

Υπό τους ήχους της μουσικής του D.J. Παναγιώτη Τσιούση, τόσο οι κρυονερίτες όσο και οι φίλοι του χωριού, διασκεδάσαν απολαμβάνοντας τα ντόπια φθινοπωρινά προϊόντα, (Φασολάδα, μουσταλευριά, γλυκά με καρύδι, φρούτα εποχής κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, η συμμετοχή, ειδικά των φίλων του χωριού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεώργιο Τσάμη, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που φρόντισαν να οργανώσουν το χώρο της εκδήλωσης, ώστε ο κόσμος που παραβρέθηκε προστατεύτηκε από τη βροχή που ξέσπασε προς το τέλος της γιορτής.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στις κυρίες του Συλλόγου, οι οποίες πέρα από τα καταπληκτικά εδέσματα που προσέφεραν σε όλους, φρόντισαν να ετοιμάσουν και τα καταπληκτικά βαζάκια με τα γλυκά κουταλιού (κυδώνι, σταφύλι, σύκο), καθώς και τα λικερ με βάση το καρύδι τα οποία και διέθεσαν προς ενίσχυση του Συλλόγου.

Και του χρόνου "βρέξει χιονίσει" να είμαστε καλά να ξαναανταμώσουμε!!!

 

Β. Αποστολόπουλος

Β. Αποστολόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.