Κουκλί και πάλι το κοινοτικό κτίριο Πλανητέρου. ΦΩΤΟ

Κουκλί και πάλι το κοινοτικό κτίριο Πλανητέρου, το στολίδι του χωριού μας.

Της δαπάνες της κάλυψε η Ένωση Μύλων και Υδροτριβέων Πλανητέρου, και τα υλικά και τα χρώματα τα χορήγησε ο Δήμος Καλαβρύτων.

Ανακαινίστηκε η εξωτερική όψη και τα κουφώματα του κοινοτικού κτιρίου Πλανητέρου, το οποίο έχει ανεγερθεί με προσφορές και προσωπική εργασία των πλανητεριοτών το έτος 1983- 1985.

Της εργασίες επιμελήθηκαν ο ο Πρόεδρος της Τ.Κ Πλανητέρου κ Απόστολος Παπαϊωάννου , ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ Βασίλης Καρράς, και ο επιμελητής της Ένωσης κ Γεώργιος Καραχάλιος.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πλανητέρου κ. Απόστολος Παπαϊωάννου, ευχαριστεί εκ μέρους των πλανητεριωτών την Ένωση και το Δήμο Καλαβρύτων διότι ανέβαλαν την απαραίτητη ανακαίνιση του κοινοτικού γραφείου 35 χρόνια μετά την ανέγερση του.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ Χαράλαμπο Καραχάλιο του Αθανασίου, και τον κ Γεώργιο Μηλιτσόπουλο (Σειντής) γιατί βοήθησαν αφιλοκερδώς στο βάψιμο του κτιρίου

ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πλανητέρου

κ. Απόστολος Παπαϊωάννου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.