Κοντογιάννης – Μαγκαφάς ..σημειώσατε δύο!

Σε προσωπική αντιπαράθεση και ‘’ μέτρημα’’, ανάμεσα στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κοντογιάννη και τον πρόεδρο των σχολικών επιτροπών κ. Μαγκαφά, εξελίχθηκε το εκτός ημερησίας θέμα για την αλλαγή κάποιων μελών στις σχολικές επιτροπές.
Το θέμα συζητήθηκε, αφού προηγουμένως χαρακτηρίστηκε από το Δ.Σ ως επείγον, καθώς αφορούσε την αντικατάσταση των διευθυντών που ήταν μέλη των επιτροπών, με τους νεοτοποθετηθέντες στις σχολικές μονάδες, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα, τρέχοντα θέματα με νομιμότητα.
Το όλο θέμα ήταν τυπικό, αλλά ο κύριος Κοντογιάννης επέλεξε, απ ότι αποδείχθηκε λανθασμένα, να προτείνει επίμονα την αλλαγή προέδρου σε μια από τις επιτροπές, με αιρετό από την περιοχή της Κλειτορίας.
Παρά τις ‘’προστατευτικές’’ διευκρινήσεις του Δημάρχου ότι δεν είναι του παρόντος, καθώς το θέμα θα μπορούσε να εξεταστεί σε επόμενη φάση ο κ. Κοντογιάννης επέμεινε.
Το αποτέλεσμα ήταν να ερωτηθούν όλοι οι παρόντες, από την πλειοψηφία, ένας προς έναν, και να μη αποδεχθεί κανένας να προταθεί για πρόεδρος. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να μείνουν όλα ως είχαν με τις μικροαλλαγές που αρχικά προτάθηκαν.
Ο κύριος Κοντογιάννης είναι γνωστός για τον αυθορμητισμό του και την απόστασή του από την πολιτική στρατηγική, κατά την γνώμη μου και τα δύο προτιμότερα από τον απόλυτο ορθολογισμό και τις προσχεδιασμένες πρακτικές που συνήθως επιλέγουν τα πολιτικά πρόσωπα.
Από την άλλη ο κ. Μαγκαφάς γνωρίζοντας ότι διαχειρίζεται ένα αντικείμενο που απαιτεί κάποιο ‘’τρέξιμο’’ και διαθέτοντας, λόγω επαγγέλματος, την επίκτητη μαθηματική σκέψη, ήταν μάλλον σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Συνεπώς ο μαθηματικός, αφού δεν κατάφερε κανένας να τον εκνευρίσει, που είναι η Αχίλλειος πτέρνα του, κέρδισε μια άτυπη όσο και ανέλπιστη ‘’μάχη’’.
Γιατρέ μ’ αρέσεις, αλλά όσο πλησιάζουν οι εκλογές τέτοιες ‘’ήττες’’ και μάλιστα ενδοπαραταξιακές, μάλλον πρέπει να αποφεύγονται !!!

Παπαδόπουλος Θεόδωρος

theodoros0

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.