ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ( VIDEO) Σπατάλη νερού με ανευθυνότητα αλλά και λόγω ασυδοσίας.

Στο παρακάτω video αποτυπώνονται ταυτόχρονα δύο συμπεριφορές. Από την μία η ατομική ανευθυνότητα του χρήστη ο οποίος έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί το κοινό αγαθό που λέγεται νερό με τρόπο που μόνο ο ίδιος καταλαβαίνει, αλλά από την άλλη υπάρχει και η έλλειψη ελέγχων από τον αρμόδιο διαχειριστή των υδάτων της περιοχής του αναδασμού.
Είναι γνωστό ότι στην περιοχή, για λόγους συλλογικού συμφέροντος, δεν τηρείται το γράμμα του νόμου και έτσι εξυπηρετείται μεγαλύτερος αριθμός ιδιωτών που έχουν ανάγκη το νερό. Εκείνο που έχει σημασία δεν είναι η απόλυτη εφαρμογή των κανόνων, διότι σε τέτοια περίπτωση θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα άρδευσης σε πολλούς  και ο στόχος δεν πρέπει να είναι αυτός. Ο στόχος θα πρέπει να είναι η ορθολογική χρήση του νερού από τους ιδιοκτήτες χωραφιών και σε καμία περίπτωση να μην  επιλέγεται αυτός ο σπάταλος τρόπος, ο οποίος δημιουργεί απώλεια πίεσης, άρα και έλλειψη στους υπολοίπους και το σημαντικότερο, στερεί τα αποθέματα νερού για το μέλλον. Σε περιπτώσεις που δεν γίνεται κατανοητό αυτό πρέπει να μην αδιαφορούν και να παίρνουν θέση οι αρμόδιοι για τον έλεγχο, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η δυνατότητα όλοι, να νέμονται δίκαια και για πολλά χρόνια το νερό απολαμβάνοντας την παραγωγή τους.

Πατήστε το παρακάτω εικονίδιο για να δείτε το σχετικό video

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.