ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ - ΦΩΤΟ. Η Γυμνασιάρχης που πυροδότησε τον πολιτισμό στην Κλειτορία.

Μια σπίθα φαίνεται ότι χρειαζόντουσαν τα παιδιά της Κλειτορίας για να αρχίσουν να αναπτύσουν δράσεις πολιτισμού. Αυτή τη σπίθα την έφερε η νέα γυμνασιάρχης κ. Φωτεινή Δημακοπούλου που πριν καλά καλά φτάσει και αναλάβει τα καθήκοντά της άρχισε να παράγει αποτελέσματα. Πρόκειται για μια χειροπιαστή απόδειξη ότι όταν ο εκπαιδευτικός αναλαμβάνει τον ρόλο που του αναλογεί, αυτόν του οδηγού, το ‘’ όχημα’’ που δείχνει παροπλισμένο μπορεί να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει.
Ο λόγος για την θεατρική παράσταση  «Παραλογές» που παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Κλειτορίας στην αίθουσα της Μαθητικής Εστίας Κλειτορίας. Η θεατρική παράσταση πραγματοποιήθηκε με την φροντίδα της κ. Δημακοπούλου και με συντονιστή τον σκηνοθέτη-ηθοποιό κ.Θεόδωρο Οικονομίδη. Ήταν  αναπαράσταση μιας σειράς κλασσικών ελληνικών ποιημάτων και ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο τον παραλογών, τον κόσμο των δημοτικών μας ποιημάτων, την παράδοση και τις ρίζες μας.
Στα δρώμενα περιλαμβάνονταν ζωντανή μουσική, μάσκες και κούκλες κ,ά. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και αποτελεί μια αισιόδοξη αρχή για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.