Καταχειροκροτήθηκε σε εκδήλωση της ΔΑΠ ο Γιώργος Κουτρουμάνης

Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φοιτητών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καθώς τους στηρίζει με την παρουσία του στα Συνέδρια όποτε του ζητηθεί. 
Ο Γιώργος Κουτρουμάνης σε πρόσφατη εκδήλωση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, που είχε ως θέμα την επαγγελματική  αποκατάσταση των αποφοίτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παρουσίασε στους φοιτητές την πραγματικότητα, αναφέροντας τα εξής: «Με την αποφοίτηση σας από το πανεπιστήμιο καλείστε να αναζητήσετε εργασία σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει  αγορά εργασίας ικανή να καλύψει την προσφορά».
Και το ερώτημα είναι, τι κάνουμε; Παραδινόμαστε άνευ όρων στην μοίρα μας; Η απάντηση είναι φυσικά, όχι. Το παλεύουμε. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι Έλληνες σε περιόδους που μεγαλούργησαν αυτοκαταστράφηκαν, αλλά και ξαναγεννήθηκαν από τις στάχτες τους. Αυτός είναι ο Έλληνας».
Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μέσα από τις κρίσεις, γεννούνται νέες ευκαιρίες για όσους έχουν τα μάτια τους ανοικτά και συνέχισε συμβουλεύοντας τους φοιτητές  «Να σας διακρίνει η σοβαρότητα, η εργατικότητα, η τιμιότητα, η συνέπεια. Να αξιοποιήσετε τον χρόνο των σπουδών σας. Μην θεωρείτε ότι ο βαθμός πτυχίου είναι μια καθαρά τυπική διαδικασία. Η αγορά θα σας κρίνει και γι’ αυτό, ενώ  θα ληφθεί υπόψη η προσωπικότητα σας, η κοινωνικότητα που έχετε».    

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
12 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.