‘’Καρφιά’’ Μαγκαφά κατά πάντων υπό την ασφυξία της κλεψύδρας. 

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά δώδέκα φορές στα οκτώ λεπτά που τελικά κατάφερε να μιλήσει ο Νίκος Μαγκαφάς, είτε διεκόπη, είτε του έγινε υπενθύμιση του χρόνου που είχε στην διάθεσή του για να αναπτύξει την θέση του επί της απλής αναλογικής. Ο πρόεδρος κ. Κοντογιάννης επέμενε να παραδώσει γρήγορα τον λόγο στον κ. Δουκλιά, αλλά δεν γνώριζε μάλλον, ότι και αυτός θα πει  πως  αλισβερίσια γίνονται τώρα και καθημερινά. Ανάμεσα σε αυτά που κατάφερε τελικά να πει ο κ. Μαγκαφάς ήταν η απαράδεκτη εικόνα απουσίας δημοτικών συμβούλων για ένα τόσο σοβαρό θέμα,  για τις προεκλογικές δεσμεύσεις – γραμμάτια  που είναι εμφανέστατες, ότι δεν έχει κανείς να φοβηθεί τίποτα αν είναι δίκαιος και επιλέγει με βάση την αξιοκρατία.

Σε ότι αφορά τα τοπικά και την πρόβλεψη του νέου νόμου για καθαίρεση του εκλεγμένου προέδρου με πρόταση μομφής είπε συγκεκριμένα, ότι ναι δεν θα ακούμε πλέον στο δημοτικό συμβούλιο ότι ο τοπικός πρόεδρος είναι ισόβιος. Ακόμα για τις περιπτώσεις των τοπικών Καλαβρύτων και Κλειτορίας για τις οποίες προβλέπεται τριμελές τοπικό συμβούλιο, αυτό θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Φυσικά κ. Μαγκαφά θα μπορούσε να είναι και 5μελές και 7μελές και 9μελές και 11μελές. Μονός αριθμός να είναι για να μπορεί να λειτουργεί. Εδώ υπάρχουν ομάδες των περιοχών αυτών που καμαρώνουν σαν κορδωμένοι νάνοι και έχουν πολυμελή συμβούλια!

Ακούστε την τοποθέτηση του κ. Μαγκαφά πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.