Καλύτερα οι δυο μας να .... μην χωρίσουμε !!!

Κοινό όφελος μπορεί να προκύψει φέτος για τις δύο τοπικές Α.Ο Σκεπαστού και Α.Ε. Καλαβρύτων.

Θεωρητικά η ομάδα του Σκεπαστού είναι πιο αδύναμη από αυτή των Καλαβρύτων και δεν έχει και τις εμπειρίες της Β’ κατηγορίας. Η Α.Ε Καλαβρύτων από την άλλη, έχει ανακοινώσει ένα ροστερ 34 ποδοσφαιριστών. Μπορεί αυτό το νούμερο να είναι κάπως ‘’φουσκωμένο’’ αλλά δεν παύει να διαθέτει σχεδόν δύο ενδεκάδες.

Ίσως θα ήταν χρήσιμη μια συμφωνία παραχώρησης  πέντε έξη ποδοσφαιριστών, που επιθυμούν, από τα Καλάβρυτα στο Σκεπαστό, ώστε να δημιουργηθεί ένας δεύτερος ισχυρός πόλος που να δυσκολεύει δις τις άλλες ανταγωνίστριες ομάδες. Σε μια τέτοια περίπτωση κανένας αντίπαλος δεν θα έχει εύκολη αποστολή ,είτε παίζει με το Σκεπαστό, είτε με τα Καλάβρυτα και μάλιστα στους εντός έδρας αγώνες.

Επιπλέον θα δώσει αγωνιστική επάρκεια σε πολύ περισσότερους, οι οποίοι θα είναι ανά πάσα στιγμή στο μέλλον, με αγώνες και εμπειρίες στα πόδια τους, ετοιμοπόλεμοι.

Κάτι τέτοιο στην πορεία του πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο και να εξασφαλίσει την εύκολη παραμονή για το Σκεπαστό και μια προνομιούχο θέση για τα Καλάβρυτα.

Μόνο που αυτές οι αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν τώρα που είναι αρχή, τώρα που ‘’γυρίζει’’

Παπαδόπουλος Θεόδωρος

skitso

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.