ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Προστασία της στέγης και με τις υπογραφές όλων των δημοτικών συμβούλων.

Ομόφωνα είπαν ΝΑΙ και υπόγραψαν οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι στην σημερινή συνεδρίαση το σχέδιο - πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προστασία της στέγης. Παρόντες στην συνεδρίαση η κυρία Τογιοπούλου και οι κ.κ. Αγγελόπουλος και Δριβίλας, της Περιφέρειας, οι οποίοι είχαν αναλάβει να υλοποιήσουν την ενημέρωση των συμβούλων στα πλαίσια του οδοιπορικού της Περιφέρειας για να πετύχουν την δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη, μιας προσπάθειας που θα αφορά τους ανήμπορους να αποπληρώσουν κόκκινα δάνεια, ώστε να μην βρεθούν άστεγοι.
Οι μόνες επισημάνσεις που ήταν απαραίτητες να γίνουν και έγιναν, από τους Ε.Τζόβολο, Ν.Μαγκαφά, Π.Μηλιτσόπουλο και Α.Αναστασοπούλου, αναφέρθηκαν στο ότι μια τέτοια νομοθέτηση που θα διασφαλίζει τους μη έχοντες θα πρέπει με αυστηρότατα κριτήρια να ξεχωρίζει τους μπαταχτσήδες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.