ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Διανομή τροφίμων και προϊόντων στους δικαιούχους του ΚΕΑ.

Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Δήμου Καλαβρύτων, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και έχει εγκριθεί η αίτησή τους.  Η διανομή γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος "Επισιτιστική Βοήθεια και Βασική Υλική Συνδρομή - ΤΕΒΑ". Τα νοικοκυριά των ωφελούμενων δικαιούχων στον Δήμο Καλαβρύτων  ανέρχονται στα 180.

Η διανομή ξεκίνησε από την Τετάρτη 28/03/2018 και ολοκληρώνεται Παρασκευή 30/03/2018. Για τις Δημοτικές Ενότητες Καλαβρύτων και Κλειτορίας πραγματοποιείται στη Μαθητική Εστία Καλαβρύτων από τις 9:00 π.μ. έως τη 13:00 μ.μ.

Για τη Δημοτική Ενότητα Αροανίας τα τρόφιμα διανέμονται στο Δημαρχείο Αροανίας (στα Τριπόταμα), και για την Δημοτική Ενότητα Παΐων στο Δημαρχείο Παΐων από τους υπαλλήλους του Δήμου.

Οι δικαιούχοι, λόγω του όγκου των προϊόντων, θα πρέπει να προβλέψουν  για την μεταφορά τους.

Τα είδη, τα οποία διανέμονται, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας, είναι τα εξής: Μοσχάρι, Χοιρινό, Μήλα, Πορτοκάλια, Ακτινίδια, Πατάτες, Ζάχαρη, Ζυμαρικά, Πελτές Ντομάτας, Φακές, Σαμπουάν, Οδοντόκρεμα, Σκόνη Πλυντηρίου και Καθαριστικό Γενικής Χρήσης.

Επισημαίνεται, ακόμα, ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ, που δεν κλήθηκαν από τις δημοτικές ενότητες για να παραλάβουν τρόφιμα και επιθυμούν να λάβουν στην επόμενη διανομή, μπορούν να προσέλθουν, είτε στο Δημαρχείο του Δήμου Καλαβρύτων, είτε στο Κέντρο Κοινότητας,  που στεγάζεται στη Μαθητική Εστία του Δήμου Καλαβρύτων, ώστε να υποβάλουν αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες,  οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με τον βοηθό Δημάρχου και υπεύθυνο του Προγράμματος, κ. Νικόλαο Μαγκαφά, (τηλ. 2692360404), τον κ. Γιώργο Πετρόπουλο, υπάλληλο του Δήμου Καλαβρύτων (τηλ. 2692360436) και τις Κοινωνικούς Λειτουργούς του Κέντρου Κοινότητας, κ.κ. Γεωργία Σταμπολτά και Βασιλική Φλωράτου (τηλ. 2692022276).


 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 16 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.