Καλάβρυτα -Σκεπαστό: Από ‘’μητέρα των μαχών’’ φιλικό τοπικό ντέρμπι;.

Ευτυχώς οι εποχές που ο αγώνας ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες Καλαβρύτων και Σκεπαστού αποτελούσαν αφορμή για να εκδηλωθούν ‘’πολεμικές’’ αντιδράσεις από ορισμένους θερμοκέφαλους έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ελπίζουμε!!.

Τα χρόνια πέρασαν, τα στεγανά ευτυχώς έσπασαν, κυρίως με την πρωτοβουλία παικτών που μετακινήθηκαν από την μια ομάδα στην άλλη και το ερχόμενο Σάββατο 3/3/2018, οι δυο ομάδες θα συναντηθούν ,για δεύτερη φορά φέτος, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής. Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλος για τις δυο ομάδες οι οποίες μοιράστηκαν από ένα βαθμό, που όπως αποδείχθηκε από την εξέλιξη του πρωταθλήματος δεν ωφέλησε κανέναν. 
Ο αγώνας του Σαββάτου που θα πραγματοποιηθεί σχεδόν σε ώρα champion league ( 18:00) βρίσκει την ομάδα του τυπικά φιλοξενούμενου Σκεπαστού στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και την ομάδα των Καλαβρύτων να εξακολουθεί να έχει ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα, σε κάθε έναν από τους εναπομείναντες αγώνες, προκειμένου να μην εμπλακεί στην περιπέτεια των μπαράζ με σκοπό την παραμονή στην κατηγορία, αφού μαθηματικά αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί.

Τα παιχνίδια με τοπικό ενδιαφέρον πάντα προσεκλύουν αρκετούς θεατές από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και υπευθύνους τρίτων ομάδων που ενδιαφέρονται για την εξέλιξη και το αποτέλεσμα. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.