ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΕΣΙΟΥ.- ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ

Αγαπητοί Μανεσιώτες και Μπουμπουκιώτες
Με τα μικρά και μεγάλα έργα που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί κατά την προηγούμενη θητεία μου ως πρόεδρος στην κοινότητά μας, καταφέραμε να βρίσκεται μέσα στις ΔΕΚΑ πιο όμορφες κοινότητες του Δήμου μας. Αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε να προχωρούμε μπροστά. Υπάρχουν πάρα πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμη έτσι ώστε τα δύο χωριά μας, να γίνουν πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας για όλο τον Δήμο Καλαβρύτων.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Είμαι ένας από εσάς, ζω εδώ μαζί σας και βιώνω τα προβλήματα και τις ανάγκες που έχει το χωριό μας. Με την ψήφο σας μου δίνετε την εντολή, να συνεχίσουμε το ίδιο δημιουργικά όπως ξεκινήσαμε.
Η επόμενη θητεία μου θα είναι πιο δημιουργική, με έργα, εκτός από τον καλλωπισμό του χωριού μας, να γίνουν και έργα υποδομής, που θα κάνουν καλύτερη την ζωή μας και κυρίως των κτηνοτρόφων που είναι η κύρια απασχόληση των κατοίκων.
Βάζοντας σε μια τάξη τα πράγματα και αξιολογώντας ποια είναι τα έργα άμεσης προτεραιότητας σε ορίζοντα πενταετίας είναι:
1. Να επισκευαστούν τα αυλάκια ποτίσματος των χωραφιών και να κατασκευαστούν περισσότερα μέτρα, ώστε να αρδεύονται περισσότερα χωράφια και να μην υπάρχουν απώλειες στο νερό.
2. Να καθαρίζονται και να είναι προσβάσιμοι οι αγροτικοί δρόμοι.
3. Να τοποθετηθούν δύο φρεάτια για να διοχετεύονται τα όμβρια ύδατα. Ένα στο ύψος της παιδικής χαράς και ένα στην πλατεία του κοινοτικού γραφείου
4. Να γίνει σήμανση στις εισόδους του χωριού Μάνεσι και Μπούμπουκα με ηλιακό σύστημα για να προειδοποιεί τους οδηγούς ότι εισέρχονται σε κατοικημένη περιοχή.
5. Να γίνει σήμανση και φωτισμός του πεζοδιάδρομου που οδηγεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
6. Να συνεχιστεί η προσπάθεια καθαριότητας των δύο χωριών ώστε να έχουν ωραία εικόνα.
7. Να γίνει ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων (αλλαγή τάπητα, βάψιμο κ.λ.π.)
Έργα σε βάθος πενταετίας
1. Υδροδότηση του χωριού από νέες πηγές έτσι να υπάρχει πληρότητα κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.
2. Να γίνει ασφαλτόστρωση στον δρόμος προς τον Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου και τακτοποίηση του περιβάλλοντος χώρου πλησίον της Μονής.
3. Να γίνει ασφαλτόστρωση προς της πηγές της Μίχνης έτσι ώστε να τις επισκέπτονται περισσότεροι επισκέπτες.
4. Να γίνουν μικρές παρεμβάσεις( φωτισμός, πετρόχτιστες μάντρες και σε μερικά σημεία πλακόστρωση), στον δρόμο του επιτάφιου έτσι ώστε να ομορφύνει και η πάνω γειτονιά.
5. Να δοθεί λύση στο κτίριο του Παλιού Σχολείου, να γίνει μελέτη και παρθεί απόφαση για την μελλοντική του χρήση.
6. Προσπάθεια μέσω του συνεταιρισμού Καλαβρύτων με κίνητρα για τον εκσυγχρονισμό των 
κτηνοτροφικών μονάδων του χωριού μας
7. Πρέπει να γίνει μια προσπάθεια και θα αγωνιστώ γι αυτό να αποκατασταθεί μια κοινωνική αδικία που έγινε πριν αρκετά χρόνια και αναφέρομαι στην οικιστική ζώνη ( το σχέδιο δόμησης και ανάπτυξης κατοικίας) να προχωρήσει προς τραγάνη και γύρω από τα ξωκλήσια Άγιο Δημήτριο, Παναγίτσα και Μπούμπουκα.
Αγαπητοί Μανεσιώτες και Μπουμπουκιώτες, αυτό είναι το πρόγραμμά μου το άμεσο αλλά και σε βάθος πενταετίας και πιστεύω ότι όσα καταφέραμε όλοι μαζί, θα τα συνεχίσουμε και θα δουλέψουμε να υλοποιήσουμε τα υπόλοιπα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΕΣΙΟΥ.- ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.