Ιάσωνας Φωτήλας: Υπόλογη καταρχήν στην κοινωνία η οικογένεια Τσίπρα για την πλαστή φορολογική ενημερότητα

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ, στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με τον Μάκη Κουρή και τον Σπύρο Γκουτζάνη, το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιουλίου:

  • Η κατάσταση στις διπλωματικές σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία είναι ανησυχητική. Δεν έχουμε επιπλέον καμία ενημέρωση ως Νέα Δημοκρατία. Τα ίδια ισχύουν και για το θέμα με τους 2 Έλληνες αξιωματικούς και για τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία.

  • Η οικογένεια του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα διεκδίκησε ένα δημόσιο έργο επί κυβέρνησης Σαμαρά το 2012 χωρίς να αποκλειστεί και αυτό έχει τη σημασία του. Αφότου υπερθεμάτισε όμως, κατέθεσε πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα που την ανακάλυψε τυχαία ένας υπάλληλος και έτσι βρέθηκε η σοβαρή παρανομία.

  • Είχαμε την ευκαιρία με τον Κλεισθένη να φτιάξουμε ένα νομοσχέδιο λειτουργικό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αντί αυτού, ήρθε η απλή αναλογική που η εμπειρία μου για παράδειγμα στην Πάτρα δείχνει πως αν εφαρμοζόταν θα οδηγούσε σε πλήρη ακυβερνησία.

  • Δεν μπορεί να μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για διαφάνεια στα δημόσια έργα όταν στην Πατρών - Πύργου κατέληξε να δώσει το έργο μέσω του κ. Καλογρίτσα πάλι στον κ. Μπόμπολα παρακαλώντας τον μάλιστα τώρα!

Δείτε απόσπασμα από το video:

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.