Ιάσωνας Φωτήλας: Κάλλιο αργά παρά...ποτέ!

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας και βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κάλλιο αργά παρά...ποτέ. Η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, έστω και με σημαντική καθυστέρηση, πήρε την πρωτοβουλία να εντάξει την σκλήρυνση κατά πλάκας στις μη αναστρέψιμες παθήσεις. Είναι προφανές ότι η κυρία Υπουργός ξανασκέφτηκε το μεγάλο ατόπημα στο οποίο υπέπεσε, μετά και την σχετική ερώτηση που είχαμε καταθέσει (μαζί με τους κυρίους Φωτήλα και Βρούτση) στις 30 Ιανουαρίου και την μεγάλη δημοσιότητα που έλαβε, όταν και χαρακτηρίζαμε ως απαράδεκτη την απόφαση να μείνει εκτός της σχετικής λίστας η πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας αφού άκουσε την επιστημονική κοινότητα, τους συλλόγους ασθενών αλλά και πήρε υπ’ όψιν της το περιεχόμενο της ερώτησής μας αποκατέστησε μία σοβαρή αδικία. Τη συγχαίρουμε γι αυτή την έστω και ... καθυστερημένη απόφαση.”

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.